8share boleh menjana pendapatan

Assalamualaikum wbt dan selamat petang sume.
sihat x? cm mn dengan posa korang? 
cukup x posa 5hari? atau ada yg suda start di bagi cuti ? hik3

hari ini lya share ngn korang pasal 8share .
pa bnda 8share ini? 
ekceli 8share ini under says.com jgak .
satu page yg membolehkan penggunannya menjana pendapatan hanya dari online dengan duduk menghadap lappy dan share link ngn kawan-kawan mereka.
tapi bukannya korang da share link tu tros ble cash out duit tu.
tapi korang kena la kumpul paling minimum tuk cash out ialah rm50. yuhuu.

sapa-sapa yang da berkenaan nak join 8share ini kena la rajinkn diri tuk mendapatkan income.
cm pepatah cakap bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian. 
inshaALLAH korang akan dapat hasilnya. 
macam lya la. suda 3 kali cash out duit dr 8share ini. 
dari churp-churp ini pula baru 1kali. hik3 *sbb churp2x payah ckit nak kumpul earning tu.

berminat?
ikut step kat baawah ini.

i)http://8share.com/my (ini 8share)
ii) http://my.sharings.cc/lya129/share/churpchurp-invite (ini pula churp-churp)

korang da tekan link tu. jd ble la korang sign up 8share dan churp-churp

bila da ikut semua step tu korang ble la start copy n paste link korang tuk bg kawan-kawan suruh klik


korang akan nampak cm ni bila korang da sign up.
tapi makesure korang share iklan yang nilai mata wangnya adalah duit malaysia ya. hik3

churp-churp cm tu jgak.
selamat mencuba rakan-rakan :)


3 comments:

Amyma Omar said...

saya dah join 8share..done follow awk. hehe btw,saya nak jemput awk join GA ni http://nooramyma.blogspot.com/2013/09/special-giveaway-2013-by-misz-nadea.html

tenku butang said...

comeynya blog niii!!!

done follow sini no. 616
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Da Yana said...

baru tahu...mekasi kongsi pasal ni...