Facebook

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera sume.
korang buat pa tu? nonton tv bersama orang tersayang ka? 
o ada yang keluar hang out bersama rakan-rakan 
o bagi yang student tu tengah bertungkus lumus menyiapkan tugasan o menghabiskan chapter untuk dibelek-belek sebab esok midterm o maybe lusa. 
*eee cm mn tau lya? sbb lya baru jak terlepas dari keja2x yang berlambak*
tapi still ada keja yg kena disettlekan.
maybe juga ada yang tengah dok melayan FACEBOOK ^^
FACEBOOK? FACEBOOK? FACEBOOK?
napa dengan FACEBOOK lya?
hik3. 

FACEBOOK will be the story for to night!
what happen to facebook?
what happen to facebook?
what happen to facebook?
HAHA. mesti korang stress kan sebab lya blum start citar lg
dok tnya "what happen to facebook?"
**
*
?
jap la lya baru nak start citar ni.
actually pa yang d share ini, rasa nya da ramai rakan facebook perasaan.
o ada yang blum perasaan lagi.
cm lya baru jak perasaan tadi. 
*teruknya kau lya xupdate pun*
excuse me, sehari sesuntuk hari ini kat luar
kelas start seawal jam8.00am
midterm plak sebelah petang. huhu

napa dengan facebook? 
xda apa2x perubahan pun lya.
n pasai kau tayang fb kau ne?
saja mo tayang fb lya. HIK3
tuk blogger tu ble la add lya. kita kenal2x lagi kat fb. 


a'ah sekarang da jelas. 
korang perasaan x kat chat korang tu
software fb da btau korang 
sama ada rakan-rakan korang yang online tu guna mobile o web
web tu dorang guna laptop la.
kalo mobile tu handphone la
*kitaorang tau la lya*
lya juz nak bg tahu lebih lanjut. HAHA
benda tu la sebenarnya lya nak share :)

terima kasih daun keladi yang sudi jenguk blog yang usang ini ;)
tu je la entri malam ini.
nt kita jumpa di lain entri ya.
lya nak blogwalking jap ^^
korang tinggalkn la link blog korang. nt lya terjah semula. 

Assalamualaikum wbt sume. 





4 comments:

Jaymiee life journey said...

sentiasa berubah bagi mudah...

Mek Onie said...

wahhhhhh,makin tak private ah pasni,hikkk

aLyah_Lya said...

Jaymiee: perubahan itu perlu tapi kekadang menyusahkan juga.

onie: tu la pasal. hik3. pas ne ble tau sapa yg guna web o mobile.

Norziea Jia said...

:)